O nás
Správná parta labužníků s renomé
Jaromír Krátký se okolo gastra motá přes 20 let a na ohni vařil už jako malý. Začalo to čajem z malinového listí, pokračovalo buřtgulášem v jeho 10 letech – od té doby na ohni vyzkoušel, co se dalo. Po zkušenostech z několika provozů, servisů i kuchyní vykročil na vlastní nohu. Aktuálně stojí za konceptem v jedné z olomouckých pivnic, ale setkání s grilem Vulkanus byla láska na první pohled a chtělo to víc… Tak přišel Hlad a žízeň. Vždyť spojení ohně a kvalitních surovin je přesně to, co Jardu baví nejvíc. A rád se o to podělí.
Když sa Zdenek Kudela v osemnácti rozhodoval čím bode, nenapadlo ho že skončí v čajovni. Nebo jak se řéká v čajce. A rovnó na třináct. Nemohl sa stěžovat. Nebelo kemu.
Větr a škole ho z Hané odvíly čajovnovat do Brna. Tam sa otrkal. Třebas i při roztáčení dvoch podniků. No bela to sranda ale dobrýho po máli. No a estli by jste ho o deset roku pozdějc nenašli zas v Olomóci? Jasny! Kdoví kde tu narazil na Jaryna, kterýmu všeci říkali Tenzo. Co sa nestalo, padli si do note. Ondá si dělali z kehosi prču, že jasny přijedem vám někde vařit! To víš že ja. Jenže pak sa nad tým zamyslili. A najednou aha! Hlad a žízeň. A jezdiš. A směješ sa. A bavi ťa to.
Naši prémioví dodavatelé
Maso klouda | Ofčí farma Brníčko | Farmáři z Olomoucké tržnice | Chlebárna Hranice | Naturální vína od MarNe | Kafe od kikafe | Houby od Lesa | Živina
Co je třeba zajistit?
Pokud jedeme jen vařit na ohni, stačí nám přibližně 25 m², tedy prostor pro dodávku, pracovní stoly, náš grill a ohniště. Vše ostatní máme, i to dřevo už si vozíme naštípané! Jídlo vám do epésního porcelánu. Až se všechno sní, uklidíme po sobě, přespíme v dodávce, ráno naložíme vychladlé grily a hurá domů. Pokud si navíc objednáte také výčep, kavárnu nebo další, rozdíl je jediný. Budeme potřebovat i elektřinu, ale tu si taky umíme zařídit. Takže to s námi klidně domluvte na zelené louce.